Loading...

Sea Side Beach Resort, Hersonissos


Ovaj hotelski kompleks se nalazi na 22km od aerodroma Heraklion na predivnoj peščanoj plaži i 3km od mesta Agia Pelagia. Sobe: hotel je kapaciteta od 190 najmodernije opremljenih soba sa balkonom ili terasom i sve sobe imaju pogled ka moru. Svaka soba je klimatizovana, sa direktnom telefonskom linijom, SATV, sefom, radiom, mini-barom, fenom za kosu i kupatilom.

Hotelski sadžaj: Gostima hotela je na raspolaganju glavni restoran sa predivnom terasom i pogledom na more u kome se obroci služe na bazi švedskog stola. U restoranu je je i mini bufe za najmlađe posetioce. U hotelskom lobiju se nalazi bar sa izlazom na terasu i velikom tv salom. Preko dana možete se opustiti uz piće sa nekoliko barova kao i snack baru pored bazena. U večernjim satima je organizovan i animacioni program u otvorenom amfiteatru a posle toga možete da idete i do hotelske diskoteke.

Sport i zabava: hotel raspolaže sa dva spoljašnja i jednim unutrašnjim bazenom kao i bazenom za decu pored kojeg je i mini klub. Možete uživati i igrajući tenis, košarku, fudbal ili odbojku na plaži. Od sportova tu su još stoni tenis, bilijar, pikado. Preko dana možete se opustiti i u Spa centru koji vam nudi sve vrste masaža, saunu i Jacuzzi kao i fitnes centar sa najsavremenijom opremom za vežbanje. Na peščanoj plaži gostima je omogućeno korišćenje ležaljki i suncobrana kao i mogućnost bavljenja raznim sporovima na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz