Loading...

Hotel Terra Maris, HersonissosOvaj nedavno renovirani hotel na svojoj peščanoj plaži nalazi se 24km istočno od aerodroma Heraklion i 26km od centra grada. Sobe: hotel je kapaciteta 146 soba od kojih je polovina u glavnoj hotelskoj zgradi a ostale su raspoređene po bungalovima. Svaka standardna soba je klimatizovana sa SATV, radiom, direktnom telefonskom linijom, mini-barom i sefom. Kupatila imaju tuš, fen i bade mantil.

Sadržaj: Gostima je na raspolaganju restoran sa otvorenim i zatvorenim delom u kome se obroci služe na bazi švedskog stola. Tu su i 3 a la cart restorana za koje treba napraviti rezervaciju dan unapred, zatim tri snack bara [na plaži, bazenu i na hotelskoj terasi] kao i barovi Romantic, Pithos pored bazena i bar u diskoteci. Za najmlađe posetioce tu je mini klub sa najmodernijom opremom za decu.

Sport i zabava: Pored tri otvorena bazena tu je i jedan unutrašnji kao i četiri bazena za decu sa toboganima. Tu su i sauna, Jacuzzi i sala za fitnes a imate i mogućnosti za različite vrste masaža. Na plaži možete uživati u sportovima na vodi, igrati tenis ili odbojku, fudbal, bilijar, stoni tenis, mini golf ili voziti bicikl. Za najmlađe tu je igralište sa bazenima i vodenim toboganima. U večernjim satima možete se opustiti uz bogati animacioni program ili u hotelskoj diskoteci.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz