Hotel Parthenon, Rodos







Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, na samo 10 minuta hoda od najpoznatijih znamenitosti grada i shooping centra. Od same plaže udaljen je 100m. Sobe: Sve sobe imaju kupatilo [tuš/WC], direktnu telefonsku liniju i balkon. Gosti na zahtev mogu dobiti frižider, ventilator i krevetac za bebu. Superior sobe pored onoga što imaju standardne sobe imaju klimu, frižider, TV, pristup internetu i fen.

Hotelski sadržaj: Ishrana je na bazi švedskog stola, koji se služi u sali koja je podeljena na deo za pušače i nepušače. Pored glavnog restorana, u klimatizovanom holu se nalazi bar koji je gostima na raspolaganju za jutarnju kafu, piće ili koktel u večernjim satima. Hotel poseduje dva TV-a sa preko 450 satelitskih kanala.

Sport i zabava: Iako je plaža samo na par koraka od hotela, gosti mogu da koriste i hotelski bazen sa ležaljkama, stolovima i stolicama koji se ne naplaćuju. Na terasi krova se nalaze ležaljke na kojima možete da se sunčate ili posmatrate izlazak i zalazak sunca. Na gradskoj plaži mogu se upražnjavati sportovi na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz