Loading...

Hotel Palmera Beach, HersonissosHotel Palmera Beach nalazi se u centru Hersonisosa na peščanoj plaži, 24km udaljen od centra Herakliona. Sobe: Svih 105 ukusno nameštenih soba imaju rashladni uređaj, sef, telefon, kupatilo sa tušem, fen i balkon. Krevetac za bebe može se dobiti na upit.

Hotelski sadržaj: hotel u svojoj ponudi ima glavni restoran gde se služe doručak i večera na bazi švedskog stola i "Panorama" tavernu sa terasom koja ima pogled na more i pruža gostima mogućnost da probaju specijalitete grčke i internacionalne kuhinje. Hotel još ima i bar sa TV salom i snack bar, menjačnicu.

Sport i zabava: U okviru hotela se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama koje se mogu koristiti bez doplate i jedan manji dečiji bazen, dok se u neposrednoj blizini nalaze Aqua park, tereni za mini golf i sve vrste sportova na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz