Loading...

Hotel Marmari Palace, KosMarmari Palas hotel je nov kompleks sa pet zvezdica, smešten u oblasti Mastichari na plaži. Elegantan dizajn i jedinstvena arhitektura kompleksu daju izgled grada. Kompleks je sagradjen 2004. godine u zadivljujućem egejskom stilu, obuhvata 50.000 m² i okrenut je ka moru.

Sobe: hotel ima deluxe sobe, apartmane i junior apartmane, koji su smešteni između ljupko uredjenih bašta, sa fascinantnim bazenima na površini od 5000 m². Ukupno, hotel nudi 232 predivnih i prostranih deluxe soba. Sve one su moderno opremljene za ekskluzivan boravak. Sobe u glavnoj zgradi imaju balkon, kupatilo sa kadom, fen, bade mantil, klimu, mini-bar, telefonsku liniju, SATV, sef i internet konekciju. U bungalovima, sobe imaju predivan pogled na more [delimičan pogled na bazen ili baštu]. junior apartmani imaju dodatnu, dnevnu sobu, kao i CD/DVD player, dok su apartmani smešteni direktno na plaži [isto su opremljeni kao i junior apartmani] i imaju hidro masažu i poseban bazen.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu ishrana je izložena i poslužuje se na bazi švedskog stola [otvoreni bife]. U hotelu se nalazi piano bar, bar na plaži, koji je uveče Gourment restoran i a la carte restoran tokom dana. Gosti se mogu opustiti u sauni, jakuziju, turskom kupatilu [hammam], fitnes centru ili na masaži. U sklopu hotela su mini market, prodavnica suvenira i internet corner.

Sport i zabava: U predivnoj bašti hotela naići ćete na ogromnu površinu pod bazenima [5.000 m², 9 bazena] sa odvojenim bazenima za decu [3 bazena] i Jacuzzi. Brižljivo negovani travnjaci savršeno se uklapaju u ambijent bogatstva i luksuza kojim odiše ovaj hotel. Ležaljke i suncobrani se na bazenu ne naplaćuju, a peškiri se mogu dobiti na recepciji. Od sportova tu su košarka, odbojka i tenis [4 teniska terena], zatim pikado, a od sportova na plaži: odbojka i mali fudbal. U toku dana animatori spremaju različite programe za decu i odrasle.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz