Loading...

Hotel Iberostar Kiprotis Panorama, KosOvaj luksuzni hotel je sagradjen 2001. godine i pripada lancu hotela Iberostar. Nalazi se u mestu Psalidi na 200m od plaže. Od grada Kosa je udaljen 3km a od aerodroma 25km. Hotel pruža predivan pogled na Egejsko more i tursku obalu.

Sobe: hotel ima sedam spratova i gostima su na raspolaganju 3 lifta. Sobe su prostrane i moderno opremljene. Svaka sadrzi kupatilo sa tušem, balkon, fen, sat. TV, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, sef, klimu [centralnu] i tepih na podovima. Pored standardnih soba, hotel ima i apartmane, koji se sastoje iz spavaće i dnevne sobe i dve terase, dok junior apartmani sadrže jednu sobu koja ima standardni i francuski ležaj.

Hotelski sadržaj: Posebno se istice bogata i raznovrsna ponuda hotelskog restorana u kome se obroci služe na bazi švedskog stola, kao i ljubaznost i profesionalnost hotelskog osoblja. U glavnom restoranu Triton se mogu probati grčki i azijski specijaliteti. Gosti mogu probati izvrsno pripremljenu hranu i u hotelskom restoranu Ariadni, kao i osvežavajuća pića u dva hotelska bara. Bogatu ponudu upotpunjuju TV sala i internet cafe kao i mini market, radnja sa suvenirima, zlatara i frizerski salon.

Sport i zabava: Gosti mogu koristiti dva velika bazena i dva dečija. Na bazenima se nalaze ležaljke, suncobrani i peškiri koji se ne naplaćuju. Najmlađjim posetiocima je na raspolaganju hotelsko igralište, a organizovan je i animacijski program. Ljubitelji sporta se mogu opustiti uz tenis, stoni tenis, skvoš ili bilijar. Gostima je na raspolaganju sauna, Jacuzzi, masaza i teretana. U okviru hotela je organizovana živa muzika kao i tematske večeri.

Ove godine hoteli Iberostar Kipriotis Maris i Panorama rade kao jedan tako da gosti hotela mogu koristiti sve sadržaje jednog i drugog.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz